Kitesurfing kurser

Lukket for booking

Få din egen instrutkør

Privat kursus

Du booker dit privat kursus via vores bookingportal. Vælg kursustype, antal personer, tid og dato for kurset. Du betaler for kurset ved booking. 

Så snart du har gennemført bookingen får du tilsendt en bekræftelsesmail. Vi skriver løbende til dig hvis der opstår muligheder for at få afviklet dit kursus før den planlagte dato. 2-3 dage inden kurset får du information om der er tilstrækkeligt vind til at afvikle kurset, mødested og hvem din instruktør bliver. 

Hvis ikke der er nok vind til at afvikle kurset vil du bliver informeret  2-3 dage inden kursusafviklingen. Kurset vil blive rykket til en anden dato som du bestemmer. Du bliver kun faktureret for den gennemførte undervisning. 

Tilmeld dig et hold

Hold kurser

Du tilmelder dig gratis vores holdoversigt via knappen nedenfor og vi vil holde dig opdateret på ledige hold via mail. 

Vi kan oprette hold med kortvarsel da vi forsøger kun at planlægge hold når vi ved at der er vind til at afvikle dem – hold dig derfor opdateret på din mail. 

Når du har fundet et hold der passer dig vil du via mail kunne tilmelde dig og betale for holdet.

Hvis holdet ikke afvikles pga manglende vind eller lign. kan du få pengene returneret eller have en holdtilmelding til gode.

Ledige tider?

Er du interesseret i at komme på et kitesurfing hold så udfyld nedenstående formular og få et overblik hvornår vi har ledige kitesurfing hold i den kommende tid.