Forretningsbetingelser

Kite Nordic

Afbestilling af kurser.

Booker du et kitesurfing kursus reserverer du en dato og en tid, som vil spærre for andre evt bookinger.
Bliver du forhindret i at møde op, skal du derfor hurtigst muligt kontakte os. Afbestiller du mindre end 24 timer inden kursusafvikling opkræver vi 50% af kursusprisen. Vælger du at blive væk uden at informere os, opkræver vi 100% af kursusprisen, for tabt arbejdskraft. Vi forbeholder os ret til at aflyse og ombooke ift. vejrforhold.
Vil du afmelde et booket kursus bedes du kontakte os hurtigst muligt på kitenordic@gmail.com
Du faktureres kun for den gennemførte undervisningstid. Betaling sker via bookingportalen eller mobilepay til Kite Nordic IvS til nr. 48360.

Afvikling af kurser

Vi kan desværre ikke skrue op eller ned for vind eller vejr, og da sikkerheden er af højeste prioritet, forbeholder vi os ret til at annullere eller stoppe et kursus midtvejs hvis vejret ikke tillader os at igangsætte eller fortsætte. Bliver vi nødt til at stoppe eller annullere et kursus er din booking ikke spildt.
Bliver kurset ikke igangsat og din booking annulleret, vil vi finde en ny dato til kursusafvikling eller refundere hele kursusbeløbet.
Grundet skiftende vejrforhold, kan vi også vurdere at kurset ikke kan gennemføres på ansvarlig vis. Vi kan derfor vælge at stoppe et kursus midtvejs. Ej heller her vil din booking gå tabt. Du faktureres kun for den gennemførte tid. Den resterende tid på kurset kan efter aftale overflyttes til en ny dato eller pengene kan blive refunderet (afvikles halvdelen af kurset, kan halvdelen af pengene refunderes eller overflyttes til ny dato).
Ønsker du at medbringe eget udstyr, forbeholder vi os retten til at afvise dit udstyr. Vurderer vi, at dit medbragte udstyr ikke er i overensstemmelse med vores krav om udstyr, må du leje udstyr af os.

Forsikring og ansvar

Vi har tegnet en ansvarsforsikring som dækker sporten kitesurfing.
Det betyder, at vi ikke forsikrer deltageren. Alle deltagere bør derfor tjekke om de har en ulykkesforsikring, som dækker kitesurfing. Nogle forsikringsselskaber anser kitesurfing for en ekstremsport og dækker derfor ikke ulykker ifm kitesurfing.
Alle deltagere skal derudover læse og acceptere Dansk Sejlunions standard tilmelding for kitesurfing undervisning. Vi forbeholder os ret til at afvise kursister, hvis vi vurderer at de ikke er i stand til at deltage i kurset.

Nordic efoil

Generelle oplysninger

Nordic eFoil
Basnæsvej 4
2700 Brønshøj
CVR nr.: 39424142
Telefon: 30111280
E-mail: nordicwatersports@gmail.com

BETALING

Nordic eFoil modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING

Nordic eFoil tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi levere til hele Danmark. Fragtpriser kan variere. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Nordic eFoil vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Nordic eFoil
Basnæsvej 4
2700 Brønshøj
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på nordicwatersports@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Nordic eFoil
Basnæsvej 4
2700 Brønshøj

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: nordicwatersports@gmail.com