Lukket for booking

hold kursus

Tilmeld dig vores holdkursus og lær kitesurfing i hold af 3-4 kursister. Du betaler først når du tilmelder dig.

Fra: 1.500 kr pr. person

Privat kursus

Få privat instruktør til din kitesurfing undervisning. Du vælger datoen for afviklingen vi sørger for at du/i får jeres egen instruktør. 

Fra: 2900 kr. pr. person

Hvorfor vælge Nordic kite?

Certificeret kiteskole

Nordic Kite er en kitesurfing skole der er certificeret gennem Dansk Sejlunion. Alle Nordic Kites undervisere er instruktør uddannet gennem Dansk Sejlunion og underviser efter Dansk Sejlunions retningslinjer.

Sikkerhed

Nordic Kite er en kiteskole hvor sikkerheden er af højeste prioritet.
Nordic Kite gennemgår kiteudstyret jævnligt og tjekker for fejl og mangler, så vi kan levere topsikker undervisning gennem hele sæsonen.

Erfaring

Teamet bag Nordic Kite har over 10 års erfaring med vandsport med et særligt fokus på  kitesurfing. Vi som skole er passioneret og dedikeret til  sporten og inviterer glædeligt nybegyndere ind i vores verden. 

Social surf

Vi inviterer færdiguddannede  kursister på fællessurfeture i løbet sæson. Derudover får du som kursist hos Nordic Kite også rabat  og vejledning ved udstyrskøb i One Open Sky på Blegdamsvej.

Hvad siger vores kunder

“Jeg sender min varmeste anbefaling til Nordic Kite. Super kompetente undervisere og samtidig søde og sjove. Jeg er 100% tilfreds med undervisningen og havde en virkelig lærerig og sjov dag på vandet. Kitesurfing er en virkelig sjov og fed sportsgren. Så hvis du/I vil prøve kitesurfing, så skriv på Nordic Kite”

”Det var min første gang ude på boardet, og jeg syntes det var super fedt, at prøve en lidt anderledes sport. Kan klart anbefales! Instruktørerne var rigtig gode, til at få os alle sammen med - både på det lærerige, men så sandelig også sjove! Jeg vender helt sikkert retur, når vandet bliver lidt varmere”

“Det var et super fedt og lærerigt kursus i bølgerne sammen med Henrik og Phillip. Drengene var virkelig gode til at lære fra sig, og de tog sig tid til sådan en som mig, som lige skulle have teknikken af vide en ekstra gang. Det er med sikkerhed ikke det sidste kursus, som jeg booker hos Nordic Kite. Thumbs up herfra”

“Super-gode, super-professionelle og super-dedikerede drenge, der virkelig sørger for at få alle med, ligegyldigt hvilket niveau man er på. Rigtig sjov og lærerig oplevelse - det bliver bestemt ikke sidste gang!”

Kontakt os

CVR: 39424142

Telefon: +45 51 91 34 29 

Email: nordicwatersports.booking@gmail.com

Telefontider*: 

Hverdage: 10:00-15:00

Weekend: 12:00-17:00

Sæson: April-Oktoboer

*Send en mail hvis ikke vi svarer

Ledige tider?

Er du interesseret i at komme på et kitesurfing hold så udfyld nedenstående formular og få et overblik hvornår vi har ledige kitesurfing hold i den kommende tid.