hold kursus

Tilmeld dig vores holdkursus og lær kitesurfing i hold af 3-4 kursister. Du betaler først når du tilmelder dig.

Fra: 1.500 kr pr. person

Privat kursus

Få privat instruktør til din kitesurfing undervisning. Du vælger datoen for afviklingen vi sørger for at du/i får jeres egen instruktør. 

Fra: 2.900 kr pr. person

Hvorfor vælge Kite Nordic?

Certificeret kiteskole
Kite Nordic er en kitesurfing skole der er certificeret gennem Dansk Sejlunion. Alle Kite Nordics undervisere er instruktør uddannet gennem Dansk Sejlunion og underviser efter Dansk Sejlunions retningslinjer.
Sikkerhed

Kite Nordic er en kiteskole hvor sikkerheden er af højeste prioritet.
Kite Nordic gennemgår kiteudstyret jævnligt og tjekker for fejl og mangler, så vi kan levere topsikker undervisning gennem hele sæsonen.

Erfaring

Teamet bag Kite Nordic har over 10 års erfaring med vandsport med et særligt fokus på  kitesurfing. Vi som skole er passioneret og dedikeret til  sporten og inviterer glædeligt nybegyndere ind i vores verden. 

Kite Klub

Bliv en del af Nordic Kite Club og få den bedste start på din kitesurfing karrierer. Som medlem får du rabat på udstyr i One Open Sky og bliver inviteret til surf arrangementer 

Hvad siger vores kunder

“Jeg sender min varmeste anbefaling til Kite Nordic. Super kompetente undervisere og samtidig søde og sjove. Jeg er 100% tilfreds med undervisningen og havde en virkelig lærerig og sjov dag på vandet. Kitesurfing er en virkelig sjov og fed sportsgren. Så hvis du/I vil prøve kitesurfing, så skriv på Kite Nordic”

Christiane Houmølle

”Det var min første gang ude på boardet, og jeg syntes det var super fedt, at prøve en lidt anderledes sport. Kan klart anbefales! Instruktørerne var rigtig gode, til at få os alle sammen med - både på det lærerige, men så sandelig også sjove! Jeg vender helt sikkert retur, når vandet bliver lidt varmere”

Sebastian Skjold-Riis

“Det var et super fedt og lærerigt kursus i bølgerne sammen med Henrik og Phillip. Drengene var virkelig gode til at lære fra sig, og de tog sig tid til sådan en som mig, som lige skulle have teknikken af vide en ekstra gang. Det er med sikkerhed ikke det sidste kursus, som jeg booker hos Kite Nordic. Thumbs up herfra”

Tobias Hartz Frederiksen

“Super-gode, super-professionelle og super-dedikerede drenge, der virkelig sørger for at få alle med, ligegyldigt hvilket niveau man er på. Rigtig sjov og lærerig oplevelse - det bliver bestemt ikke sidste gang!”

Sigrid Rosengård

Ledige tider?

Er du interesseret i at komme på et kitesurfing hold så udfyld nedenstående formular og få et overblik hvornår vi har ledige kitesurfing hold i den kommende tid. 

Nordic Kite Club?

Et medlemsskab koster kun 250kr for en hel sæson. Som medlem får du rabat på udstyrskøb i One Open Sky, vi inviterer dig månedligt til kitesurfing arrangementer og sørger for du får den bedste start på din kitesurfing karrierer. 

 

Vil du være medlem?

  1. Send 250kr til MobilePay nr: 48360 (Kite Nordic IvS).
  2. Udfyld Navn og E-mail nedenfor 
  3. Efter betaling vil vi invitere dig til Nordic Kite Club