Forretningsbetingelser

Afbestilling af kurser.

Booker du et kitesurfing kursus reserverer du en dato og en tid, som vil spærre for andre evt bookinger.
Bliver du forhindret i at møde op, skal du derfor hurtigst muligt kontakte os. Afbestiller du mindre end 24 timer inden kursusafvikling opkræver vi 50% af kursusprisen. Vælger du at blive væk uden at informere os, opkræver vi 100% af kursusprisen, for tabt arbejdskraft. Vi forbeholder os ret til at aflyse og ombooke ift. vejrforhold.
Vil du afmelde et booket kursus bedes du kontakte os hurtigst muligt på kitenordic@gmail.com
Du faktureres kun for den gennemførte undervisningstid. Betaling sker via bookingportalen eller mobilepay til Kite Nordic IvS til nr. 48360.

Afvikling af kurser

Vi kan desværre ikke skrue op eller ned for vind eller vejr, og da sikkerheden er af højeste prioritet, forbeholder vi os ret til at annullere eller stoppe et kursus midtvejs hvis vejret ikke tillader os at igangsætte eller fortsætte. Bliver vi nødt til at stoppe eller annullere et kursus er din booking ikke spildt.
Bliver kurset ikke igangsat og din booking annulleret, vil vi finde en ny dato til kursusafvikling eller refundere hele kursusbeløbet.
Grundet skiftende vejrforhold, kan vi også vurdere at kurset ikke kan gennemføres på ansvarlig vis. Vi kan derfor vælge at stoppe et kursus midtvejs. Ej heller her vil din booking gå tabt. Du faktureres kun for den gennemførte tid. Den resterende tid på kurset kan efter aftale overflyttes til en ny dato eller pengene kan blive refunderet (afvikles halvdelen af kurset, kan halvdelen af pengene refunderes eller overflyttes til ny dato).
Ønsker du at medbringe eget udstyr, forbeholder vi os retten til at afvise dit udstyr. Vurderer vi, at dit medbragte udstyr ikke er i overensstemmelse med vores krav om udstyr, må du leje udstyr af os.

Forsikring og ansvar

Vi har tegnet en ansvarsforsikring som dækker sporten kitesurfing.
Det betyder, at vi ikke forsikrer deltageren. Alle deltagere bør derfor tjekke om de har en ulykkesforsikring, som dækker kitesurfing. Nogle forsikringsselskaber anser kitesurfing for en ekstremsport og dækker derfor ikke ulykker ifm kitesurfing.
Alle deltagere skal derudover læse og acceptere Dansk Sejlunions standard tilmelding for kitesurfing undervisning. Vi forbeholder os ret til at afvise kursister, hvis vi vurderer at de ikke er i stand til at deltage i kurset.