Forretningsbetingelser

Følgende forretningsbetingelser er altid gældende når du handler på nordicwatersports.com


GENERELLE OPLYSNINGER
Juridisk navn: Nordic Watersports ApS
CVR-nr:  39424142
Adresse: Nørrebrogade 41, 5.3
Postnr./By: 2200 København N
E-mailadresse: nordicwatersports@gmail.com
Telefonnummer: +45 30 11 12 80 / +45 61 77 08 01
Etableringsår: 2018
Alle de viste priser på nordicwatersports.com vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt.
Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.


BETALING

Nordicwatersports.com modtager:

Mobilepay nr. 48360, ved køb af oplevelse
Og
Nordicwatersports.com udsteder:
Faktura, ved køb af vare.


LEVERING
Vi leverer alle fysiske vare efter aftale med køberen.


FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler fysiske vare hos Nordic Watersports

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

BEMÆRK: Du kan ikke bytte eller returnere varer, som er taget i brug.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til nordicwatersports@gmail.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i på hjemmesiden.


REKLAMATION

Alle varer, på nær demo vare, er omfattet af en 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du i op til 24 måneder fra købsdato kan reklamere over eventuelle fejl og mangler.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Nordic Watersports og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundemail: nordicwatersports@gmail.com. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Lider varen af en fejl eller en mangel og er din reklamation berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der kan i visse tilfælde være tvivl om, hvorvidt en fejl er dækket af reklamationsretten. Viser fejlen sig inden for de første 6 måneder formodes fejlen at have været til stede ved overdragelsen, og det er sælger, der skal sandsynliggøre det modsatte. De resterende 18 måneder er det som udgangspunkt køber, der skal godtgøre dette.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en mangel, hvis fejlen skyldes slitage, ukorrekt brug eller ydre påvirkninger. I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne ved en eventuel reparation.

I forbindelse med undersøgelser af din vare har Nordic Watersports ret til at tage et gebyr og dette er blevet dig oplyst og accepteret. Størrelsen af gebyret oplyses ved modtagelse og skal betales af dig, hvis det viser sig, at fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten.

Hvis du returnerer din vare til os med posten med henblik på reklamation, skal du vedlægge varen følgende:

  • Kopi af din faktura/ordrebekræftelse
  • Udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag
  • Information om, hvordan vi kan komme i kontakt med dig ved spørgsmål.

Vi anbefaler, at du sender varen som “pakkepost”, da du så får mulighed for at spore pakken, i tilfælde af at leverancen forsinkes eller forsvinder for fragtfirmaet. Ved “pakkepost” er der ydermere mulighed for erstatningskrav mod fragtfirmaet, hvis pakken forsvinder.

Hvis du er utilfreds med Nordic Watersports håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til Nordic Watersport. Kan der ikke findes en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning per e-mail til cfk@kfst.dk eller per brev til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg,

www.forbrug.dk, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Hvis der ikke lykkes os at nå til enighed hos Center for Klageløsning, kan du derefter indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk

FORSIKRING OG ANSVAR
Nordic Watersports har har tegnet erhvervs- og ansvarsforsikring som dækker kitesurfing og eFoil. Forsikringen dækker hvis deltagere eller andre kommer til skade under kursus/oplevelse.
Alle deltagere skal derudover læse og acceptere waiver udstedt af Nordic Watersports. Vi forbeholder os ret til at afvise deltagerer, hvis vi vurderer at de ikke er i stand til at deltage i kurset/oplevelsen.

Alle deltagere skal selv have en privat ansvarsforsikring.

AFBESTILLING AF KURSER
Booker du et kitesurfing kursus eller en eFoil oplevelse, reserverer du en dato og en tid, som vil spærre for andre evt bookinger.

Bliver du forhindret i at møde op, skal du derfor hurtigst muligt kontakte os. Afbestiller du mindre end 24 timer inden kursusafvikling opkræver vi 50% af kursusprisen. Vælger du at blive væk uden at informere os, opkræver vi 100% af prisen, for tabt arbejdskraft. Vi forbeholder os ret til at aflyse og ombooke ift. vejrforhold.

Vil du afmelde et booket kursus/oplevelse bedes du kontakte os hurtigst muligt på nordicwatersports@gmail.com